Simona se califică pentru o nouă înfruntare cu Venus

Preluat de pe www.wtatennis.com

După ce a pierdut primul set la tie-break, 6-7, revenindu-și însă pentru a le câștiga pe următoarele două, 6-4, 6-2 în meciul împotriva estonei Kaia Kanepi, Simona își continuă parcursul la Australian Open, calificându-se în turul al doilea după un meci tensionat împotriva americancei Sofia Kenin, câștigat cu 6-3, 6-7(5), 6-4.

După 6-3, 3-0 în primul set, Halep a trebuit să facă față determinării și energiei jucătoarei americane, cea mai tânără din Top 50 și câștigătoare a turneului de la Hobart Intenational, care s-a apărat extrem de bine în fața mingilor de break ale Simonei.

Nu știu cum am câștigat în această seară. E greu de explicat”, a declarat Simona imediat după meci.

Este o jucătoare excelentă și a fost cu adevărat dificil să prind fiecare minge și să alerg atât de mult. Am luptat, pentru că am vrut să câștig.”

După ce a câștigat al doilea break în cadrul meciului cu Halep, Kenin a fost la doar două jocuri distanță de cea mai mare victoriei a carierei sale și la doar două puncte distanță de la un avantaj de 5-2.

Cu toate acestea, Nr. 1 mondial și-a revenit spectaculos și a preluat controlul meciului de la tânăra americancă, câștigând partida și calificându-se în turul trei al Australian Open, unde o va înfrunta pe Venus Williams.

Pentru a citi restul articolului, accesați: https://www.wtatennis.com/news/halep-denies-kenins-upset-bid-sets-venus-clash-melbourne

Mesaj revelion

Hei, fiti prin preajma,Simona va intra in legatura cu voi in seara de Revelion!