SIMONA, FORȚATĂ SĂ SE RETRAGĂ DIN FINALA WTA DIN CAUZA ACCIDENTĂRII LA SPATE

Într-un comunicat dat publicității astăzi, WTA a anunțat că liderul mondial Simona Halep nu va participa la Turneul Campioanelor 2018 de la Singapore, prezentat de SC Global, din cauza accidentării la spate.

Ca urmare a retragerii Simonei, Kiki Bertens se califică pentru locul final, alăturându-se jucătoarelor Angelique Kerber, Naomi Osaka, Petra Kvitova, Caroline Wozniacki, Sloane Stephens, Karolina Pliskova și Elina Svitolina în finala de la Singapore în valoare de 7 milioane de dolari americani, care va avea loc în perioada 21-28 octombrie , 2018.

Din păcate, după nenumărate discuții cu echipa mea și medicii care se ocupă de mine, am luat decizia de a mă retrage din finala WTA din Singapore”, a declarat Halep. „Am vrut să închei 2018 la un nivel ridicat după un an incredibil, dar din păcate accidentarea la spate nu s-a vindecat așa cum speram și trebuie să pun pe primul loc sănătatea mea pe termen lung. Sunt tristă că nu voi putea să joc ediția a cincea și finala aici în Singapore, dar sunt convinsă că aceasta este decizia potrivită și voi face tot ce pot pentru a mă lupta pentru locul meu în finala WTA anul viitor. Singapore este un oraș special și sunt sigură că fanii se vor bucura să urmărească săptămâna viitoare un tenis feminin fantastic”.

Mesaj revelion

Hei, fiti prin preajma,Simona va intra in legatura cu voi in seara de Revelion!