SIMONA, FORȚATĂ SĂ SE RETRAGĂ DIN FINALA WTA DIN CAUZA ACCIDENTĂRII LA SPATE

Într-un comunicat dat publicității astăzi, WTA a anunțat că liderul mondial Simona Halep nu va participa la Turneul Campioanelor 2018 de la Singapore, prezentat de SC Global, din cauza accidentării la spate.

Ca urmare a retragerii Simonei, Kiki Bertens se califică pentru locul final, alăturându-se jucătoarelor Angelique Kerber, Naomi Osaka, Petra Kvitova, Caroline Wozniacki, Sloane Stephens, Karolina Pliskova și Elina Svitolina în finala de la Singapore în valoare de 7 milioane de dolari americani, care va avea loc în perioada 21-28 octombrie , 2018.

Din păcate, după nenumărate discuții cu echipa mea și medicii care se ocupă de mine, am luat decizia de a mă retrage din finala WTA din Singapore”, a declarat Halep. „Am vrut să închei 2018 la un nivel ridicat după un an incredibil, dar din păcate accidentarea la spate nu s-a vindecat așa cum speram și trebuie să pun pe primul loc sănătatea mea pe termen lung. Sunt tristă că nu voi putea să joc ediția a cincea și finala aici în Singapore, dar sunt convinsă că aceasta este decizia potrivită și voi face tot ce pot pentru a mă lupta pentru locul meu în finala WTA anul viitor. Singapore este un oraș special și sunt sigură că fanii se vor bucura să urmărească săptămâna viitoare un tenis feminin fantastic”.