Darren Cahill

Antrenor

Fost jucător de tenis profesionist devenit antrenor (printre foștii elevi se numără Lleyton Hewitt și Andre Agassi), Darren face parte din echipa Simonei din anul 2016, conducând-o la prima ei victorie de Grand Slam de la Roland Garros din 2018. După un hiatus de un an în 2019, Darren s-a reîntors în postul de antrenor pentru sezonul 2020. El este și analist la ESPN pentru turneele de Grand Slam și un mândru australian.

Cosmin Diaconeasa

Fizioterapeut

Încă un membru nou al echipei pentru sezonul 2020 este Cosmin Diaconeasa, fizioterapeut la Clinica Kinetic din București.

Katie Spellman

Manager PR

Katie este Managerul PR al Simonei începând cu anul 2018, fost editor sportiv, care a devenit profesionist în comunicații, a lucrat la WTA, iar ulterior și-a înființat propria agenție de PR în Toronto, Canada. Pentru probleme legate de media o puteți contacta la adresa katiespellmanpr@gmail.com

Virginia Ruzici

Manager sportiv

Virginia, prima sportivă din România care a câștigat trofeul de la Roland Garros la simplu feminin în anul 1978, a reprezentat un izvor uriaș de inspirație pentru Simona, devenind managerul ei în urmă cu 11 ani. Virginia administrează parteneriatele și turneele Simonei și locuiește la Paris, Franța.

Bogdan C. Stoica

Management juridic

Deputy Managing Partner la prestigioasa firmă de avocatură Popovici Nițu Stoica și Asociații din București (www.pnsa.ro), Bogdan este consilierul special al Simonei în toate problemele juridice și fiscale încă din anul 2013. Tot el administrează parteneriatele Simonei.

Nicolae Halep

Manager

ECHIPA SIMO | Antrenament

Mesaj revelion

Hei, fiti prin preajma,Simona va intra in legatura cu voi in seara de Revelion!