Patrick Mouratoglou

Antrenor

Una dintre cele mai recunoscute figuri din tenis, cu patru premii pentru Antrenorul Anului, 31 de titluri de antrenor la simplu și peste 40 de jucători care au trecut în top 100, Patrick Mouratoglou este „Antrenorul”.

La Academia de tenis înființată în 1996, Patrick Mouratoglou antrenează profesional de mai bine de un sfert de secol și a modelat cariera unora dintre cei mai buni jucători de tenis din lume.

În 2012, Patrick a început să o antreneze pe Serena Williams. În următorii 10 ani, perechea a câștigat o medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012, 10 turnee de Grand Slam, 3 campionate WTA și o serie de alte titluri apreciate.

În aprilie 2022, el a pornit într-o nouă călătorie alături de fosta numărul 1 mondial Simona Halep, cu scopul de a adăuga mai multe titluri de Grand Slam numelui ei.

Alexandru Tănase

Fizioterapeut

Alexandru Tănase, de la clinica Kinetic Sport & Medicine, este un membru nou al echipei. El lucrează ca kinetoterapeut al Simonei din anul 2021.

Maxime Restifo

Manager PR

Nina Wennerström

Manager sportiv

Nina Wennerström a fondat agenția de management sportiv Wesport în 2014 și în prezent este CEO-ul companiei. Nina are peste 14 ani de experiență în industria internațională de management sportiv și de-a lungul carierei a recrutat și reprezentat pe unii dintre cei mai buni sportivi din lume.

Nina conduce Wesport pe întregul portofoliu de clienți, de la reprezentarea jucătorilor de tenis și hochei pe gheață până la a rolul de consultant de marketing sportiv pentru corporații importante.

Bogdan C. Stoica

Management juridic

Deputy Managing Partner la prestigioasa firmă de avocatură Popovici Nițu Stoica și Asociații din București (www.pnsa.ro), Bogdan este consilierul special al Simonei în toate problemele juridice și fiscale încă din anul 2013. Tot el administrează parteneriatele Simonei.

Nicolae Halep

Manager
Mesaj revelion

Hei, fiti prin preajma,Simona va intra in legatura cu voi in seara de Revelion!