Simona își ia revanșa în fața lui Kanepi

Nr. 1 mondial Simona Halep a rezistat puterii explozive a estonei Kaia Kanepi pentru a câștiga meciul cu 6-7 (2) 6-4 6-2, calificându-se în cea de-a doua rundă de la Australian Open 2019 marți noaptea.

Partida dintre Simona și Kanepi este o reeditare a meciului din primul tur de la US Open 2018, când jucătoarea româncă a fost învinsă de tenismena din Estonia cu cu scorul de 2-6, 4-6, fiind eliminată în primul tur, la Flushing Meadows.

Nu vreau să-mi amintesc acel meci“, a glumit Halep, referindu-se la victoria lui Kanepi de la New York de anul trecut. “A fost un meci greu de câștigat. Știam ce trebuia să fac împotriva ei, știam că este un adversar foarte dur. Trebuia să mă țin tare, să cred că aș putea câștiga.

A fost un meci bun în seara asta, pot avea mai multă încredere în mine, pentru că nu este ușor să joci împotriva unui adversar precum Kaia. Sunt foarte fericită că pot juca următoarea rundă, va fi din nou dificilă, dar trebuie să mă întorc pe teren și să dau tot ce pot

Pentru a citi restul articolului, accesați: https://ausopen.com/articles/match-report/halep-digs-deep-avoid-deja-vu-0

Photo credit: Jimmie48Photography

Comentarii

 • Dumitru
  răspunde

  Bravo, Simona! Ne bucurăm de revenire la forma sportivă așteptată de joc. Sunt mulți cei ce cu adevărat retraiesc pentru rezultatele sportivilor care reprezintă țara și lupta sub drapelul României. Mai ales pentru sportivii de performanță superioară. Ne bucurăm pentru orice succes si retraind vă trimitem energia noastră la distanța momentan. Ca și suporterii care sunt in sală, alături. De acceea așteptăm data si ora fiecarui joc. Succes, Simona! Suntem cu D-ta. Sus drapelul României!

  January 16, 2019
 • Dumitru
  răspunde

  Mulțumim mult pentru performanța demonstrată in jocul cu Sofia Kenan. Cred ca oricine recunoaște în cele demonstrate de D-ta pașii unui jucător celebru de tenis, jocul unui campion: saltul de la 2:4 la 6:4 i-a pus pe gânduri pe mulți. Rezervele D-ta sunt cu adevărat minunate și combinațiile dintre abilități/tehnici și tactici/strategii de joc sunt numeroase și, credem,pot asigura scopul formulat de Ștefan Cel Mare: ” cu forte mici să facem lucruri mari”. Succes, Simona! și izbândă! Suntem cu D-ta. Indeosebi, BT.

  January 18, 2019
 • Mulțumim, Simona, pentru jocul PERFECT cu Venus Williams. Ca rezultat al acestui joc au reacționat mulți-mulți fani ai sportului, în presa scrisă și online; dar și românii de pretutindeni. Și, bineînțeles, admiratorii perfecțiunii sportive în general, precum și cei interesați în rezultatele campionilor, care reprezintă țările pe arena internațională, iar la tenis feminin – țara noastră, – România. “Frica de oameni este o cursă”. A spus-o chiar Dumnezeu ( Proverbe 29:25). În baza diferenței de număr WTA și de vârstă, favorabile D-ta credem cu fermitate, că D-ta poți ridica mai sus Țara.
  Suntem cu D-ta din ce în ce mai mulți. Ai susținerea noastră emoțională. Și aspirăm la biruința României și asupra Serenei Williams. Succes

  January 21, 2019
 • Dumitru, București
  răspunde

  Azi dimineata radioul Romania Actualitati a anuntat ora meciului Simona Halep- Kateryna Kozlova -ora 20.

  La ora 07:40 radio “Romania Actualitati” a recunoscut: “Fiecare meci al Simonei Halep este urmarit de romani cu sufletul la gura!”
  Toti acestia va doresc BIRUINTA SI AZI; SUNTEM CU DUMNEATA! IZBANDA!
  10.03.2019.

  March 10, 2019
 • Dumitru, București
  răspunde

  Cine neglijează exersarea se neglijează pe sine! Arthur Rubinstein a spus o vorbă celebră: „dacă neglijez să exersez o zi, observ eu; două zile, observă prietenii mei; trei zile, observă publicul“. Lipsa de neexersare se vede! Nu doar din bănci, nu de pe Lună, ci și din Cer!
  Totodata Domnul spune: “Sa nu-ti faci idoli si sa nu te inchini lor”. ( Inclusiv antrenorul) . “Frica de oameni este o cursa” (concurenti, vrajmasi).
  Rezultatele obtinute in minutele, orele, zilele urmatoare depind de STAREA SPIRITUALA (IMPACAREA CU DOMNUL, IERTAREA de la El) IN MINUTELE, ORELE PRECEDENTE CONCURSULUI.
  ITI DORIM BIRUINTA, SIMONA!

  March 12, 2019

Posteaza un comentariu

Mesaj revelion

Hei, fiti prin preajma,Simona va intra in legatura cu voi in seara de Revelion!