Halep trece peste Venus la Australian Open

Preluat de pe www.australianopen.com

Nr. 1 mondial Simona Halep o va înfrunta în optimile de la Australian Open 2019 pe multipla campioană Serena Williams, după o victorie imperioasă împotriva lui Venus Williams, câștigată cu 6-2, 6-3.

Campioana de la Roland Garros, care s-a calificat în finala de la Melbourne Park anul trecut, a avut un joc proaspăt și strategic pe parcursul meciului, erorile adversarei sale dovedindu-se decisive în obținerea victoriei. Halep știe însă că Serena nu va fi atât de generoasă în următorul meci.

Am fost super-motivată astăzi“, a declarat Halep înainte de a-și evalua cea de-a patra partidă jucătă la Australian Open împotriva lui Venus Williams, de 23 de ori câștigătoare de Grand Slam.

Trebuie să mă bucur și să dau tot ce pot. Nu am nimic de pierdut – joc împotriva unui mare campion. Va fi o provocare mare să joc împotriva Serenei, dar sunt gata să mă confrunt cu ea “.

Nicio jucătoare de pe primul loc în clasamentul WTA nu a pierdut niciodată în cea de-a treia rundă la Australion Open și Halep nu și-a dorit să devină prima, jucând cu o intensitate care a fost prea puternică pentru ca Venus Williams, de 7 ori câștigătoare a unui Grand Slam, să îi poată face față.

Williams a intrat în meci cu un avantaj de 3-2 împotriva româncei, dar ultima dintre aceste victorii a fost abia în 2013. Halep a câștigat următoarele două runde fără a renunța la un set, inclusiv în 2018, la Montreal, înainte de a-și adjudeca a treia victorie sâmbătă.

M-am gândit la meciul de la Montreal“, a spus Halep. “Știam că a fost rănită atunci, dar am știut că trebuie să joc la fel ca atunci – rapid, alert, pentru a rămâne foarte aproape de linia de bază, ceea ce am făcut foarte bine astăzi. A trebuit de asemenea să servesc foarte bine, pentru că se întoarce destul de tare; ea rămâne pe teren și reia jocul foarte repede.

“Cred că am jucat inteligent, agresiv și, de asemenea, m-am mișcat foarte mult. Cred că din acest motiv am reușit să câștig.

Pentru a citi restul articolului, accesați: https://ausopen.com/articles/match-report/halep-vanquishes-venus-sets-sights-on-serena

 

Mesaj revelion

Hei, fiti prin preajma,Simona va intra in legatura cu voi in seara de Revelion!