Halep trece de Giorgi câștigând prima rundă la US Open

Simona Halep, cap de serie nr. 12, a primit la tragerea la sorți una dintre cele mai redutabile adversare pentru meciul de deschidere la US Open 2021, dar a făcut un meci bun, învingând-o pe Camila Giorgi în două seturi 6-4, 7-6(3), într-o oră și 33 de minute pentru a trece în runda a doua.

Halep s-a impus cu un serviciu dominant împotriva campioanei de la Montreal. Simona a avut de salvat doar un singur punct de break în timp ce a avansat la 6-4, 5-4. In acest moment Giorgi a revenit în joc și a împiedicat-o de două ori pe Halep să servească pentru victorie, salvând două puncte de meci la 5-6, dar fostul nr. 1 mondial și-a păstrat calmul și a reușit să ia tiebreak-ul.

Am servit bine și la turneele anterioare, așa că mă simt puțin mai puternică în acest plan. Am lucrat mult în pauză, când nu am putut să mă mișc atât de mult din cauza piciorului. Așa că am exersat mult serviciul… Mă bucur că mi-am îmbunătățit serviciul și pot câștiga câteva puncte ușoare cu el. De mult mi-am dorit să fie așa, iar acum în sfârșit îl pot simți mai puternic.

 

Foto: @iamcesarin

 

Mesaj revelion

Hei, fiti prin preajma,Simona va intra in legatura cu voi in seara de Revelion!