Simona își menține poziția de Nr.1

După un sezon incredibil, care a inclus, printre altele, cucerirea primului titlul de Grand Slam la Roland Garros, Simona Halep va termina anul 2018 în fruntea clasamentului WTA.

Este al doilea an consecutiv în care sportiva din România reușește să obțină această performanță, după ce a petrecut deja 40 de săptămâni ca lider mondial în 2018. La încheierea sezonului 2018 Halep va fi acumulat un total de 53 de săptămâni în calitate de Nr.1 mondial – a patra performanță în rândul jucătoarelor active și locul 10 pe lista jucatoarelor din toate timpure.

“Finalizarea sezonului ca Nr.1 mondial anul trecut a fost o mare onoare pentru mine”, a spus Halep. “Repetarea acestei performanțe în 2018 o resimt ca pe o realizare specială, mai ales că am câștigat și primul meu Grand Slam anul acesta. Faptul că am reușit să îmi văd din nou numele alături de cel al unor legende care au obținut titlul de Nr.1 de-a lungul vremii mă face extrem de mândră.”

“Simona s-a bucurat de un alt sezon remarcabil și este un privilegiu să putem sărbători câștigarea în 2018 a titlului de World Wrestling No.1 Singles Player WTA prezentat de Dubai Duty Free pentru al doilea an consecutiv”, a declarat președintele WTA Steve Simon. “Câștigarea unui titlu de Grand Slam și participarea la șase finale în acest sezon este o realizare remarcabilă, în timp ce în afara terenului Simona întruchipează toate valorile care se potrivesc celei mai bune jucătoare din clasamentul WTA”.

Halep s-a bucurat de un nou sezon de excepție, câștigând Open-ul de la Shenzhen, Cupa Rogers prezentată de Bank National (Montreal) și titlul de Grand Slam de la Roland Garros. În plus, a fost prezentă în finalele de la Australian Open, Internazionali BNL d’Italia (Roma) și Western & Southern Open (Cincinnati).

Mesaj revelion

Hei, fiti prin preajma,Simona va intra in legatura cu voi in seara de Revelion!