Scrisoare adresată fanilor

Salutări tuturor și bine ați venit pe noul meu website!

Mă bucur să fiu alături de voi în mediul virtual și dincolo de rețelele de socializare și sunt extrem de încântată că ați ales să mă însoțiți în această călătorie virtuală în lumea tenisului profesionist.

Îmi doresc ca website-ul meu să fie un loc prietenos, informativ pentru voi, fanii mei, unde să vă pot ține la curent cu turneele la care iau parte, să vă ofer cele mai noi imagini cu lucrurile distractive pe care le fac în spatele scenei, știri, rezultatele mele pe teren și, desigur, totul despre munca pe care o depun în cadrul fundației mele de acasă, în România.

Fundația reprezintă o parte importantă a ceea ce sunt și ce vreau să fac după retragerea din tenis, așa că sper să urmăriți cu interes proiectele noastre și să fiți la curent cu munca pe care o depunem în cadrul acesteia. Totodată, pe website există și un magazin de unde puteți achiziționa produse speciale S1mona!

Misiunea mea în calitate de numărul 1 mondial este de a da înapoi lumii tenisului o parte din ceea ce aceasta mi-a oferit – sunt atât de norocoasă că am ocazia să practic acest sport minunat care mi-a oferit atât de multe satisfacții și îmi doresc să împărtășesc această misiune cu voi toți.

Aștept cu nerăbdare feedback-ul vostru privind noul meu website – secțiunile care v-au plăcut și cele referitor la care credeți că mai avem de lucru. Această platformă este dedicată în primul rând vouă, fanilor mei, așa că sper să vă placă la fel de mult ca mie și să devină unul din site-urile pe care le accesați frecvent atunci când sunteți în căutarea informațiilor de calitate despre lumea tenisului profesionist.

Cu drag,

Simona

Mesaj revelion

Hei, fiti prin preajma,Simona va intra in legatura cu voi in seara de Revelion!