Simona Halep este pregătită pentru 2019

Simona Halep declară că nu mai are dureri de spate, dar încă nu și-a testat capabilitățile fizice într-un meci, aceasta pregătindu-se pentru o altă apariție la Sydney International.

Simona va avea prima apariție pe terenul de joc din acest an la Sydney Olympic Park Tennis Center, săptămâna aceasta.

Va fi prima dată când campioana de la Roland Garros va juca de la încheierea sezonului din octombrie, în urma diagnosticării cu hernie de disc.

Întrucât accidentarea sportivei nu a necesitat o intervenție chirurgicală, Halep, care s-a confruntat cu leziuni similare în primii ani ai carierei sale, a petrecut ultimele trei luni în afara terenului de joc.

A fost foarte înfricoșător pentru că durerea era localizată sub spate, un loc care este întotdeauna periculos. Am urmat însă tratament acasă. M-am odihnit timp de aproximativ șase săptămâni și nu am făcut nimic, doar exerciții pentru spate“, a declarat Halep în timp ce a navigat în jurul Sydney Harbor duminică.

Nu am avut dureri în timp ce practicam în această perioadă, în afara sezonului. Acum mă simt încrezătoare și totul e în regulă. Dar trebuie să văd cum mă simt în timpul meciului oficial.”

Mă simt relaxată, mă simt odihnită și îmi simt spatele sănătos. Dar, așa cum am spus, nu am jucat încă un meci întreg, așa că nu știu sigur cum va fi.

Pentru a citi întreg articolul, accesează:

https://www.sydneyinternational.com.au/2019/01/healthy-halep-ready-to-begin-2019-in-sydney/

Mesaj revelion

Hei, fiti prin preajma,Simona va intra in legatura cu voi in seara de Revelion!