Ashleigh Barty o învinge pe Simona Halep în cadrul turneului de la Sydney

Jucătoarea australiancă Ashleigh Barty a obținut un rezultat spectaculos miercuri în cadrul turneului de la Sydney, eliminând-o pe Nr.1 mondial Simona Halep în urma unui meci anevoios, pe care l-a câștigat cu 6-4 6-4.

În primul meci al sezonului 2019, Halep, care a suferit de hernie de disc la sfârșitul sezonului trecut, s-a declarat mulțumită de felul în care s-a refăcut după cele câteva luni petrecute în afara terenului de joc și a felicitat-o pe adversara sa.

Cred că a fost un meci minunat, după aproape 4 luni de când am jucat un meci complet la US Open“, a spus Halep. “Cred că am jucat la un nivel bun. Ashleigh a jucat bine. Serviciul ei a fost grozav astăzi, deci, da, a meritat să câștige acest meci, dar, de asemenea, am fost foarte aproape de a câștiga. Am avut atâtea șanse de a o învinge, dar nu am putut.

Halep se va deplasa la Melbourne pentru Open-ul Australian, unde s-a calificat în finală anul trecut și va susține un meci de pregătire de ultim moment înaintea primului Grand Slam al anului.

Am făcut o pauză mai lungă [în afara sezonului] pentru că aveam nevoie de ea, mental și fizic, așa că nu am așteptări. De aceea nu mă aștept ca în aceast moment să fiu în cea mai bună formă a mea, pentru că nu am mai jucat meciuri, însă tenisul meu este bun, trebuie doar să cred în mine mai mult. Voi încerca să joc mai bine decât astăzi și vom vedea.

Photo credit: Jimmie48 Tennis Photography

Mesaj revelion

Hei, fiti prin preajma,Simona va intra in legatura cu voi in seara de Revelion!