“Darren se va reintoarce in echipa mea” – Halep anunta reintoarcerea lui Cahil in 2020

Dupa un hiatus de un an, dubla campioana mondiala Simona Halep va fi din nou antrenata de Darren Cahill.

Simona va face din nou echipa cu antrenorul Darren Cahhil pentru sezonul 2020, a anuntat pe canelele de social media fostul nr. 1 WTA.

Antrenorul australian anunta in noiemebrie 2018 ca nu o va mai antrena pe sportiva romanca, exprimandu-si dorinta de a petrece mai mult timp acasa alaturi de copii, care “intra in etape importante ale vietii lor“. Anuntul sau marca astfel sfarsitul unei colaborari de trei ani extrem de fructuoase cu Simona, care a devenit in 2017 nr. 1 mondial in clasamentul WTA si a castigat primul titlu de Grand Slam in finala French Open in 2018.

Desi Simona a castigat trofeul de la Wimbledon in acest an, invingand-o in finala pe americanca Serena Williams, acesteia i-a lipsit consecventa de care a dat dovada in 2018 si a trecut pe nr. 6 in clasamentul WTA.

Vestea buna este ca, din 2020, ea va fi antrenata din nou de Cahill.

Am niste vesti extraordinare pe care vreau sa le impartasesc cu voi“, le-a spus Simona fanilor de pe social media. “Dupa un an in care a lipsit din echipa mea, sunt fericita sa anunt ca Darren va reveni alaturi de mine in sezonul viitor“.

In gluma, sportiva a mai adaugat : “Asadar, D., ultima data te-am ucis si o sa joc din nou ca sa repetam experienta. Abia astept sa terminam ce am inceput. Ne vedem curand!”

Halep, care s-a antrenat o perioada alaturi de Thierry Vam Cleemput la inceputul acestui an, se recupereaza in prezent dupa accidentarea la glezna care a fortat-o sa se retraga din competitia de la Zhengzhou.

 

Mesaj revelion

Hei, fiti prin preajma,Simona va intra in legatura cu voi in seara de Revelion!