Halep s-a calificat pentru a șasea oară consecutiv la Turneul Campioanelor

Simona Halep s-a calificat în finala Shiseido WTA 2019, care va avea  loc în perioada 27 octombrie – 3 noiembrie. Campioana de la Wimbledon devine a treia jucătoare care se califică în Turneul Campioanelor, după un sezon de succes în turul WTA, evidențiat de cel de-al doilea titlu de Grand Slam la Wimbledon .

Sezonul acesta marchează a șasea calificare consecutivă a Simonei în finala Turneului Campioanelor, deși 2019 va fi abia a cincea apariție a acesteia în finală, Simona fiind obligată să se retragă din turneu  anul trecut din cauza unei accidentări la spate. În debutul ei în 2014, Halep a ajuns în finală, înfruntând-o atunci pe nr. 1 mondial Serena Williams în sferturi,  înainte de a pierde în fața americancei  în meciul de campionat.

Este așa o onoare să te califici pentru finalele Shiseido WTA din Shenzhen“, a spus Halep. “Este întotdeauna un obiectiv al meu în fiecare sezon să mă calific și sunt încântată că am reușit asta și în acest an. Am fost la Shenzhen înainte, așa că aștept cu nerăbdare să mă întorc în fața marilor fani de acolo.”

Pentru mai multe detalii, vizitați https://www.wtatennis.com/news/halep-andreescu-dabrowski-xu-qualify-2019-shiseido-wta-finals-shenzhen

Mesaj revelion

Hei, fiti prin preajma,Simona va intra in legatura cu voi in seara de Revelion!