Fundația Simona Halep promovează sportul

Fundația Simona Halep a participat în această lună la un proiect inițiat de Federația Română de Tenis pentru promovarea sportului în școli și licee. Ca parte a proiectului, Fundația a finanțat achiziția și distribuirea în 10 școli din București a unor kit-uri continand echipamente sportive precum și aproximativ 3.000 de tricouri personalizate cu imaginea marii campioane.

Cu ocazia evenimentului, Simona a declarat:

Mi-am dorit din toată inima si mă bucur că am putut să particip la acest proiect inițiat de Federația Română de Tenis. Beneficiind de suportul și contribuția financiară a Fundației Simona Halep, credem că am contribuit odată în plus la promovarea sportului în general și, în mod special, în cele zece instituții de învățământ din București: Școala Gimnazială “Petrache Poenaru”, Școala Gimnazială “George Călinescu”, Școala Gimnazială nr.2, Școala Gimnazială nr.134, Școala Gimnazială nr.135, Școala Gimnazială nr.136, Liceul Teoretic “Dimitrie Bolintineanu”, Liceul Teoretic “Ștefan Odobleja”, Liceul Teoretic “Ion Barbu” și Colegiul Național “Gheorghe Lazăr”.

Mă bucur să văd eforturile Federației Române de Tenis pentru a arăta copiilor că tenisul este un sport, în egală masură, frumos și complex. Dacă dintre elevii care au participat la acest program măcar 10% vor alege tenisul, pentru noi va fi o mare bucurie, deoarece ei reprezintă viitorul.

Pentru mine, această experiență a fost una minunată, iar pe viitor îmi doresc să particip la cât mai multe acțiuni de acest fel. Bucuria pe care am văzut-o în ochii copiilor mi-a adus un zâmbet imens pe față și fericire în suflet.

Mesaj revelion

Hei, fiti prin preajma,Simona va intra in legatura cu voi in seara de Revelion!