Anul 2021

Ei bine… 2021, a fost… greu de descris. Sinceră să fiu, a fost un an plin de încercări. Chiar înainte de a începe, am suferit o pierdere uriașă în cadrul familiei, deoarece ne-a părăsit una dintre rudele noastre foarte apropiate, sora tatălui meu, mătușa mea. A fost o persoană puternică, specială și va fi mereu în inimile și gândurile noastre. A fost cel mai greu moment pentru mine și mi-a luat ceva timp să-l accept, dar am înțeles până la urmă că așa este viața și că trebuie să depășim durerea și să rămânem puternici.

Am fost epuizată emoțional o perioadă lungă de timp, apoi am început să sufer niște mici accidentări, până a venit cea mare, accidentarea la gambă de la Roma. Nu știam cum să o gestionez pentru că până acum nu m-am mai confruntat niciodată cu așa ceva. Dorința mea de a juca era uriașă, dar nu am putut juca câteva luni și a trebuit să renunț la participarea de la Roland Garros, iar la Wimbledon nu am putut fi prezentă pentru a-mi apăra titlul. Am început să mă lupt cu încrederea în sine și să mă întreb dacă mă voi putea întoarce vreodată unde am fost, dacă voi putea avea încredere în corpul meu că rezistă presiunii.

Trecând peste toate aceste provocări, astăzi, lucrul de care sunt cea mai mândră este că am recăpătat încrederea că voi juca din nou bine și, cu multă muncă, voi reuși să creez alte momente memorabile pe teren.

Anul acesta nu a început bine, dar s-a terminat într-un mod pozitiv și sunt încântată de ceea ce urmează.

 

Mulțumesc lui Darren pentru că a fost alături de mine în aceste vremuri grele.

Mulțumesc lui Daniel că a fost mereu lângă mine.

Mulțumesc noului meu antrenor, Adrian, pentru că a revenit și mi-a adus lumina încrederii și un zâmbet pe teren.

Mulțumesc fizioterapeuților mei pentru că au avut grijă de mine de fiecare dată.

Mulțumesc familiei mele pentru că m-a susținut indiferent de situație.

Mulțumesc prietenilor mei foarte apropiați pentru că sunt mereu acolo.

Mulțumesc soțului meu pentru că este în viața mea. ❤️

 

2022, abia aștept să ne vedem, dar acum vacanță, vă rog!!! 🙏🏼

Mesaj revelion

Hei, fiti prin preajma,Simona va intra in legatura cu voi in seara de Revelion!