Simona nu a reușit să ajungă în finala BNP Paribas Open, fiind învinsă cu 7-6 (6) 6-4 într-o luptă fantastică de numărul 4 mondial, Iga Swiatek

Swiatek, născută în Polonia, a salvat două puncte de set în tiebreak-ul primului set și a câștigat jocul la fileu la începutul celui de-al doilea set, în drumul ei spre victorie, pentru a accede în finala cu Maria Sakkari din Grecia.

Simona a rămas optimistă după o serie strălucitoare de meciuri la Indian Wells și se îndreaptă spre Miami încrezătoare.

 

Din interviul de după meci cu Simona :

Care sunt lucrurile de care ești mândră în mod deosebit și pe care le-ai realizat în ultimele săptămâni?

Felul în care m-am simțit pe teren. Cred că acesta este cel mai important lucru. Este o semifinală, așa că este un lucru bun că am putut juca atât de multe meciuri și meciuri grele. Și le-am câștigat.

Astăzi, desigur, nu a fost să fie pentru mine, dar cred că pot, am multe aspecte pozitive și le voi lua în considerare pe toate. În seara asta îmi este greu să văd asta, dar sunt sigură că după ce voi vorbi cu oamenii mei apropiați voi fi bine.

Cum este piciorul și cu ce te-a incomodat?

M-a deranjat puțin la finalul primului set, iar apoi s-a înrăutățit în al doilea set pe partea de rever.

Da, m-a incomodat un pic. Acum mă doare, dar sper că în câteva zile va fi bine.

În ultimele două săptămâni ai servit foarte, foarte bine. Ai avut un procent de reținere foarte mare. Sunt curios, ai simțit că asta se întâmplă din cauza serviciului în sine sau pentru că ți-ai gestionat bine jocurile de serviciu?

Ambele. La serviciu am început să lucrez cu o săptămână înainte de a veni aici, așa că nu am avut prea mult timp de pregătire. Dar arată super bine, îmi dă încredere că dacă voi continua să muncesc o să fie și mai bine.

Și, da, acum am mai multă încredere în serviciul meu și simt că pot fi puternică la acest aspect. Chiar dacă nu lovesc foarte puternic, simt că pot face multe cu serviciul, așa că mă voi concentra pe asta și sper să mă pot îmbunătăți.

 

Foto: Jimmie48photography

Mesaj revelion

Hei, fiti prin preajma,Simona va intra in legatura cu voi in seara de Revelion!