Patrick Mouratoglou va fi antrenorul full-time al Simonei

Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams timp de 10 ani, și-a unit forțele cu Simona în rolul deantrenor full-time. Românca a început săptămâna aceasta sesiunile de antrenament la Academia Mouratoglou, iar cei doi își vor începe colaborarea la Turneul WTA de la Madrid de luna viitoare.

Mouratoglou a îndrumat mai mulți jucători de top precum Stefanos Tsitsipas și Coco Gauff, pe care îisupraveghează în timpul turneelor de Grand Slam, dar nu a mai fost antrenor full-time de la Wimbledon 2021, când Serena Williams s-a accidentat și apoi a fost nevoită să se retragă de la US Open.

Ea a mai fost numărul 1 (a devenit numărul 1 pentru prima dată în octombrie 2017 și a ocupat ultima oară această poziție în ianuarie 2019), a câștigat Grand Slam-uri (French Open 2018 și Wimbledon 2019),

a spus Patrick despre Simona.

Nu există niciun motiv pentru care nu ar putea sau nu ar reuși să facă asta din nou. Este o campioană. De asemenea, simt că există loc de îmbunătățire în mai multe aspecte și ea încă își dorește foarte mult să câștige. Are o bază fantastică, iar scopul este să ajungă cel puțin la fel de sus ca înainte.

Sunt încântată să încep un nou capitol, o nouă provocare și suntem amândoi pregătiți să muncim din greu

a adăugat Simona.

Mesaj revelion

Hei, fiti prin preajma,Simona va intra in legatura cu voi in seara de Revelion!